Asepyme: Qui som
Inici Qui som

Qui som

quienes_somos.jpgAsepyme és una firma multidisciplinar que proporciona serveis comptable-tributari, laboral i mercantil a pimes i professionals. Pertanyem a la firma internacional Russell Bedford amb 280 oficines repartides en més de 90 països, el que ens permet mantenir alhora la nostra pròpia personalitat, que tendeix a donar resposta adequada als problemes i necessitats concretes dels clients, acostant-nos de manera personalitzada a cada un d`ells. Així mateix, ens permet comptar amb el suport internacional que possibilita l`intercanvi d`experiències i metodologies que enriqueixen, sens dubte, la nostra aportació personal.

A Asepyme ens hem esforçat sempre per ser els líders del mercat en termes d`excel·lència en el servei, rigor i valor afegit. Els nostres clients tenen accés directe a tota hora als nostres socis i directors, que des del principi es bolquen en l`èxit del seu negoci, aportant tota la seva experiència i coneixements perquè cada client es senti com l`únic.

Garantim als nostres clients un servei rigorós, proactiu i flexible, convertint-nos en els seus millors aliats a l`hora d`aconseguir el seu èxit empresarial.

Els nostres valors i cultura giren al voltant dels següents factors claus:

  • Posem passió en el nostre treball, a més d’entrega, esforç i dedicació a cada projecte assignat.
  • Busquem l`excel·lència. El nostre esforç per assolir i transmetre conclusions i recomanacions va més enllà dels requeriments formals.
  • Exigim rigor tècnic. No hi ha bon servei sense formació i coneixements tècnics contrastats en la pràctica.
  • Som objectius i íntegres. Aquest principi contribueix a la integritat dels nostres clients, del sistema econòmic i de la societat en general.
  • Mantenim la confidencialitat i independència. Són dos elements clau del codi de la professió a què s`adhereixen els nostres professionals des de la seva incorporació a la firma.
Member of Russell Bedford International