Asepyme: Serveis
Inici Serveis

Services

20130308102637_0.png

ASEPYME és una firma de serveis professionals líder, afiliada a la xarxa internacional Russell Bedford International, i amb un objectiu clar: transformar el coneixement en valor per al benefici dels nostres clients .

Prestem serveis de comptabilitat, fiscalitat, laboral, mercantil i advisory. Comptem amb equips i grups de treball especialitzats per sector d`activitat i en constant formació per poder atendre totes les necessitats canviants dels nostres clients.

La confiança és al cor de tots els nostres serveis. Aquesta confiança se sustenta en quatre pilars bàsics, que constitueixen l`essència de la firma: coneixements, experiència, compromís i dedicació.

Actuem des d`una perspectiva global, amb aspectes clarament diferenciadors com la proximitat amb els nostres clients, la integritat, un enfocament constructiu orientat a generar valor afegit i uns honoraris competitius amb una forta implicació dels socis en tots els treballs.

Però a més, com a assessors, sabem que una empresa que avança necessita recórrer a consells especialitzats en els quals poder confiar. També ho necessita, encara més, una organització que està passant per dificultats o ha de prendre decisions difícils i transcendentals per a la seva trajectòria. Necessiten comptar amb la visió i compromís d`un assessor en qui confiar. És vital i els nostres clients ho saben.

Ajudem als nostres clients a competir en els complexos mercats d`avui i a anticipar les condicions d`un entorn en contínua transformació.

Treballem per dissenyar les solucions que millor s`adapten a cada client, amb la tecnologia i metodologia més avançada i contrastada, i innovem i ens formem constantment per resoldre qualsevol qüestió o requeriment tècnic que es pugui plantejar als nostres clients.

Member of Russell Bedford International