Asepyme: Inici
Inici Inici


Benvinguts

Asepyme és un despatx professional amb seu a Barcelona especialitzat en serveis comptables, fiscals, mercantils i laborals amb més de 30 professionals i amb un clar enfocament cap a les petites i mitjanes empreses. Per a nosaltres no és suficient ser multidisciplinari, a més hem d`aportar valor mitjançant la feina ben feta, el que es tradueix en la confiança que han dipositat els nostres clients en 30 anys d`experiència.

El nostre compromís és bolcar tota la nostra experiència i coneixement en dissenyar uns procediments de treball que s`adeqüin perfectament a les seves necessitats, facilitant que una empresa de mida reduïda pugui disposar d`una informació i tecnologia d`acord amb els requeriments del món empresarial actual.

Així, oferim serveis de qualitat perquè només s`hagi de preocupar dels serveis i/o productes que li permeten obtenir valor en el seu negoci i centrar-se en el mateix. Volem ser partners dels nostres clients. Ens anima la passió per la nostra feina, la professionalitat i els resultats.


 
Member of Russell Bedford International