Asepyme: Equip professional
Inici Equip professional

Equip professional

A Asepyme estem orgullosos de poder comptar amb un magnífic equip de professionals que compten amb un coneixement profund de la realitat local i nacional, sumada a l`experiència de tota una organització internacional com Russell Bedford.

Asepyme està formada per més de 30 professionals que tenen com a missió la satisfacció màxima dels nostres clients. Comptem a més amb el suport de les altres 5.000 persones que integren l`organització Russell Bedford International de la qual som membres.

RICARDO GARCIA NIETO CONDE, SOCI

Ricardo va fundar Asepyme el 1983 al costat de Juan Luis Larrumbe Lara. Ricardo té una àmplia experiència professional en l`àmbit de la consultoria empresarial, auditoria, valoració i transaccions. Ricardo és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona, membre del Registre Oficial d`Auditors de Comptes d`Espanya, i MBA per IESE.

Ricardo ha compatibilitzat la seva carrera professional a Asepyme amb altres diferents activitats professionals sent durant dotze anys president de l`OCUC (Organització de Consumidors i Usuaris de Catalunya), professor d`economia i auditoria a la Universitat Politècnica de Catalunya i al Col•legi de Censors Jurats de Catalunya. Així mateix és membre de la Comissió Fiscal de la PIMEC i membre del Comitè per a la Defensa de l`auditor del Col•legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya.

JUAN LUIS LARRUMBE LARA, SOCI

Juan Luis va fundar Asepyme el 1983 al costat de Ricardo García-Nieto Conde. Durant la seva dilatada carrera professional ha treballat en grans empreses del sector elèctric. Juan Luis és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona, membre del Registre Oficial d`Auditors de Comptes d`Espanya, Professor de Comptabilitat Financera i Fiscal a la Universitat Politècnica de Catalunya, i assessor fiscal. És membre de la Comissió de Pimes de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona. Juan Luis té una àmplia experiència en diversos sectors empresarials havent participat en nombrosos projectes d`auditoria del sector privat i públic, assessorament en processos concursals, reorganització i reestructuració de societats.

Member of Russell Bedford International