Asepyme: Avís legal
Inici Avís legal

Avís legal

D`acord amb la Llei 34 /2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic , indiquem les dades d`informació general d`aquest lloc web:

Titular: ASEPYME BCN S.A.P.
C / Josep Irla i Bosch , 1-3 Baixos
08034 Barcelona
Tel 93.205.33.01
Fax 93.252.45.88
Correu electrònic : asepyme@asepyme.es
NIF : A- 58262726

Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Tomo 7900 , Llibre 7160 , Secció 2ª , Full 91300 .

El domini www.asepyme.es és propietat de ASEPYME BCN SAP segons inscripció en Registre Mercantil de Barcelona, Tom 7900 , Foli 9, Full B - 35560 , Inscripció 5 ª .

Informació i continguts del web
El text, els gràfics, les fotografies, els diferents documents i programes informàtics de la web d’ASEPYME BCN SAP, en definitiva, el seu contingut, podrà ser modificat o canviat en qualsevol moment sense previ avís.

Drets de propietat intel·lectual i industrial
ASEPYME BCN S.A.P és titular de tots els drets de la propietat intel·lectual i industrial d`aquesta pàgina web. Aquests drets protegeixen els dissenys gràfics, el codi de programació i la resta d`elements de la web. Queden expressament exclosos els programes informàtics que mitjançant la web es poden obtenir o de la informació que s`enllaça a webs externes a la d’ASEPYME BCN, SAP

S`autoritza l`activitat de descàrrega i emmagatzematge en el disc dur de l` usuari de la web la informació continguda i que és propietat d’ASEPYME BCN SAP sempre que aquesta no es modifiqui, distribueixi (sigui quin sigui el mitjà), reutilitzi, copiï (sigui quin sigui el mitjà) plagiï, etc. per a fins de caràcter públic o comercial sense l`autorització per escrit de ASEPYME BCN, SAP.

Les actuacions que vulnerin les disposicions anteriorment descrites poden constituir un delicte contra els drets de la propietat intel·lectual i industrial protegits per la Llei de la Propietat Intel·lectual donant lloc a delictes tipificats en el vigent Codi Penal.

En cap cas , ASEPYME BCN, SAP serà responsable de les possibles infraccions que en matèria de propietat intel·lectual o industrial pogués cometre qualsevol USUARI de la web.

Enllaços a altres webs
ASEPYME BCN, SAP proporciona l`accés a altres webs de tercers mitjançant enllaços amb la finalitat exclusiva d`informar de l`existència d`altres fonts d`informació a Internet. ASEPYME BCN, SAP no és responsable ni del contingut d`aquestes webs ni del resultat obtingut per l`usuari si accedeix. L`única responsabilitat d’ASEPYME BCN, SAP és assegurar que aquests enllaços funcionin correctament .

Enllaços des d`altres webs
Establir un l`enllaç no implica en cap cas l`existència de relacions entre ASEPYME BCN, SAP i el propietari de la pàgina web en la qual s`estableixi, ni l`acceptació i aprovació per part d’ASEPYME BCN, SAP dels seus serveis i continguts.

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que ASEPYME BCN, SAP ofereix a través de la web haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l`informem que el seu ús és estrictament necessari per tal de poder-li prestar i oferir els nostres serveis així com per informar de les millores del lloc web. Així mateix, l`informem de la possibilitat d`exercir els drets d`accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, a asepyme@aseyme.es o a la direcció C / Josep Irla i Bosch , 1-3 Baixos 08034 – Barcelona.

 

Member of Russell Bedford International